Személyi Edzés

Egy komplex program, ahol Te vagy a főszereplő

Időpont

Előre egyeztetett

Helyszín

Zuglóban és Budapesten

Elérhetőség

+36 20 596 0509 motionfit4you@gmail.com

Úgy gondolom, hogy személyi edzőre azoknak lehet szüksége, akiknek speciális figyelemre van szükségük egy adott időszakban.  Pl. akik teljesen kezdők, kismamaként, vagy sérülés után térnek vissza a sportba, netán elakadnak a fejlődésben, esetleg élsportolói edzéseket szeretnék kiegészíteni.

A személyi edzést egy átmeneti lehetőségnek szánom, amely a szabad kapacitásaim függvényében elérhető. A hosszútávú célja a programnak, hogy képes legyél kiscsoportban is edzeni és a megfelelő fejlesztés után része lehess a kiscsoportos személyi edzés mentorprogramnak.

Azt mondják, a gyereknevelésben, a fociban és az edzés terén ma már szinte majdnem mindenki szakértő. 

Én sajnos azt látom, hogy nagyon sokan, akik egyedül próbálkoznak, helytelenül hajtják végre a gyakorlatokat, ezáltal kitéve magukat a sérülés veszélyeinek és a fejlődésük is elmarad a várttól

Nem beszélve arról, hogy sokszor meg sem izzadnak a saját edzéseiken és a gyakorlataik unalomig ismételt sorozatok.

Amire számíthatsz, ha velem kezdesz bele az életmódváltásba:

  • fokozatosság, lépésről lépésre haladás
  • hosszútávú, reális célok
  • állapotfelmérés, dokumentáció, nyomon követés
  • erősítő és állóképességfejlesztő edzések, izomfejlesztés sokszínűen
  • zsírégető edzésprogramok
  • hétköznapokban is tartható diéta
  • táplálkozási ismeretek, segítő ötletek a hétköznapokra
  • vidám, közvetlen kapcsolat, diszkréció

Fontosnak tartom a személyre szabott terhelést, a gyakorlatok helyes megtanulását és azok fokozatos nehezítését. A rendelkezésemre álló és folyamatosan frissülő, minőségi eszköztár nyújt jobbnál jobb lehetőséget a változatos edzésekhez, kihívásokhoz, így biztosan nem fogsz unatkozni.

A sokéves edzői és tanári tapasztalatom remélhetőleg hozzásegít majd Téged az eredmények eléréséhez. Bízom benne, hogy az új impulzusok motiválóan hatnak majd Rád és így egyre inkább ura lehetsz a testednek és élvezni fogod a mozgás örömét.

Hogyan képzeld el a személyi edzést nálam?

Az első konzultáció alkalmával átbeszéljük a jelenlegi edzési szokásaidat, sportmúltadat, étkezési rutinodat, kedvelt mozgásformáidat, kitűzött céljaidat. Segítek abban, hogyan tudod kontroll alatt tartani az étkezésedet, mit kell ahhoz tenned, hogy változtatni tudj az addigi szokásaidon és hogyan fogj hozzá.

Felmérem az aktuális testösszetételedet (vázizom-és testzsírszázalék, szervek körüli zsír aránya, szükséges energiabevitel értéke,), mérünk centiket és dokumentálunk fotókkal. 

Majd néhány egyszerű gyakorlaton keresztül feltérképezem az aktuális fizikai állapotodat, a kondicionális és koordinációs képességeidet, hogy tudjam, honnan induljunk és hogyan haladjunk előre. 

Végig melletted leszek: ha elakadsz, segítek továbblépni, ha elfogy az erőd és a motivációd, lelkesítelek, hogy át tudj lendülni a nehezebb időszakon. 

Az edzések felépítésénél figyelembe veszem az egyéni adottságaidat és arra törekszem, hogy a lehető legváltozatosabb ingereket adjam az izmaidnak a fejlődésed érdekében.

A funkcionális szemléletre helyezem a hangsúlyt, amely a testet egy teljes egészként kezeli; nem külön izomcsoportonként, ezáltal összetettebb gyakorlatokkal több izomcsoportot dolgoztat meg. Ha szükséges, foglalkozunk a kevésbé fejlett területekkel és képességekkel. Hétről-hétre látni és érezni fogod a változást, ami Téged is motivál majd.

Az edzéseken – a céljaidtól függően – használhatunk szabad súlyokat, TRX-et, BOSUt, aquabaget, gymsticket, step padot, kettlebellt, stability boardot, kis-és nagylabdát, gumiszalagot, ugrálókötelet, slam ballt, agility létrát, battle rope-ot, blazepodot.

Az évek során sok embernek láttam a formálódását, gondolkodásbeli átalakulását a mozgással és az életmódváltással kapcsolatban.

Ez újra és újra megerősíti bennem azt, hogy a személyi edzés egy jól működő folyamat. Őszinte vágyam, hogy sokakhoz eljuthasson és Te legyél a következő, aki kipróbálja.

Tedd Meg az Első Lépést.
A többiben Segítek.

Kérd a 15 perces Telefonos vagy Online konzultációd és tapasztald meg, hogy hogyan segíthetek neked első kézből. 

+36 20 596 0509

Hétköznaponként 08:00 – 20:00 között

Cím Pillangó Park, Zugló

Email motionfit4you@gmail.com