Szia, Kompár Zsófia vagyok

Funkcionális tréner, személyi edző, csoportos fitness oktató

Rólam

Ha valamit nagyon szeretsz, ha valami nagyon lelkesít és motivál, akkor azt minél több emberrel szeretnéd megosztani. Így vagyok én a sporttal. Az a célom, hogy Te is átéld a mozgás örömét és megtapasztald azt a többletet, amit a rendszeres sport hozzátesz az életminőségedhez. Saját képességeidnek megfelelő kihívásokkal ösztönözlek, hogy fejlődj, ügyesedj, és átlépd a saját határaid.

A Kezdet

2004-ben végeztem aerobik sportoktatóként a Testnevelési Egyetemen és azóta folyamatosan tartok különböző órákat Budapesten, olasztanári munkám mellett.

Aerobik sportoktatóként évekig közel állt hozzám a táncosabb, koreografált dance step világa. Az évek során azonban elkezdtem más irányzatokat is megismerni, amelyeken keresztül egy sokkal gazdagabb, átfogóbb szemléletmód formálódott ki bennem.

A Jelen

Miután megismerkedtem a funkcionális edzések világával, a stability workout filozófiájával, egyre inkább arra törekszem, hogy edzéseimen a komplex fejlesztés, a változatosság és az élménygazdag szemlélet legyen a domináns.

Továbbá fontosnak tartom a prevenciót, hogy vigyázzak az ízületeidre és megelőzzem a sérüléseket; az erő, állóképesség, hajlékonyság és egyensúly fejlesztését, mert mindegyikre szükséged van; a játékosságot, kreativitást, hogy élvezd az órákat. Mind ehhez gazdag eszköztárral rendelkezem, ami sok izgalmas gyakorlatot rejt számodra is.

Tapasztalatom Számokban

1 +
év tapasztalat
1 +
Elégedett VendéG
1 +
megtartott Óra
1 +
ELÉGETETT KALÓRIA

Bizonyítványaim

Ha csak sóvárogsz a változás után, azzal nem változtatsz meg semmit. Ha viszont úgy döntesz, hogy most rögtön a cselekvés mezejére lépsz, azzal megváltoztatsz mindent.
Nick Vujicic

Vedd Fel Velem a Kapcsolatot

Tapasztald meg, hogy hogyan segíthetek neked első kézből. Kérd a 15 perces Telefonos vagy Online konzultációd!

+36 20 596 0509

Hétköznaponként 08:00 – 20:00 között

Cím Pillangó Park, Zugló

Email motionfit4you@gmail.com