Edzőtábor

A mozgás élménye csapatban, ami feltölt, kikapcsol és inspirál

Időpont

2022. október 14-16

Helyszín

Györköny (Paks)

Elérhetőség

+36 20 596 0509 motionfit4you@gmail.com

A közös sportolást, fejlődést segítve, évek óta rendszeresen szervezek több napos edzőtáborokat és sportnapokat. Ezek nagyon jó alkalmak, hogy próbára tegyük magunkat a különböző órákon, kihívásokon, hogy együtt legyünk és épüljön a csapatszellem.

Ilyenkor több idő jut a kikapcsolódásra, beszélgetésre, feltöltődésre a közös sütögetések, társasozások, strandolások, wellnessezések, séták alkalmával.

Évről évre nagy az igény az ilyen jellegű programokra, hiszen a rengeteg közös élmény mindig összehozza a csapatot. 

Ezeken a hétvégéken több különböző profilú edzés kipróbálására is lehetőség van. 

Az utóbbi években a résztvevők belekóstolhattak funkcionális köredzésbe, egyéni és páros gymstickbe, M.A.X. tréningbe, TRX-be, Stability Workoutba, akadálypályás boot campbe, futóedzésbe, koreografált dance stepbe, HIIT tréningbe.

Igyekszem kihasználni a helyszín adta lehetőségeket, így szabadtérre is gyakran kimegyünk.

A terep változatossága és a természet adottságai kreativitásra ösztönöznek és különlegessé, izgalmassá teszik az edzéseket.

Fontosnak tartom, hogy a változatos tréningek mellett elméleti tudást is adjak a résztvevőknek azokban a témákban, amik segítik a fejlődésüket mind a táplálkozás, mind az edzések terén.

Ehhez hasonlóan vállalom, 15 főig, aktív, sportos nap/hétvége szervezését és lebonyolítását a különböző igényekhez mérten.

Egy aktív csapatépítő élménytréning remek lehetőség, hogy a résztvevők vidám hangulatban, különböző fitneszórákon megismerhessék egymás és önmaguk rejtett képességeit, valamint gazdagodjanak egészséges életmóddal, táplálkozással kapcsolatos ismeretekkel.

A program aktív kikapcsolódást ígér a céges csapatépítő sportnap résztvevőinek a sport, a mozgás jegyében.

Vedd Fel Velem a Kapcsolatot

+36 20 596 0509

Hétköznaponként 08:00 – 20:00 között

Cím Pillangó Park, Zugló

Email motionfit4you@gmail.com