Csoportos Edzések​

Fejlődj egy összetartó közösségben egész évben

Időpont

Kedd: 18:30-19:30
Minden hónap 1. Szombat: 11:00-12:30

Helyszín

Zugló

Elérhetőség

+36 20 596 0509 motionfit4you@gmail.com

Órarend

  • Timezone UTC+6
  • Speaker
  • Address

Nézz bele az edzésekbe

Play Video

A járványhelyzetre való tekintettel a csoportos edzéseket kizárólag szabadban tartom az év minden szakaszában. A motionfit studioba csak eső vagy extrém időjárási körülmények esetén tartom az edzést.

Különböző bevált helyszíneink vannak a téli és a nyári, meleg hónapokra. Tavasszal és ősszel gyakran megyünk akadálypályás helyszínre, vagy akár a hegyekbe is, ahol lehetőség van terepen futni. Ebben az időszakban több eszközt használunk, állomásokon végzünk gyakorlatokat. Használunk TRX-et, medicinlabdát, aquabag-et, stability boardot, agility létrát, ugrókötelet, BOSU-t, gymsticket és még sok-sok izgalmas eszközt ezáltal téve változatossá és kreatívvá az edzéseket.

Nyáron árnyas, erdős, védett helyen edzünk, ahol nincsenek sokan. Ezáltal változatosak az edzésprogramok, hiszen minden terep és évszak adja a sajátos lehetőségeit.

Télen több az aktív futószakasz, intenzívebb, állóképességi edzésmunka. Lehet, hogy azt gondolod, hogy télen képtelenség a szabadban edzeni, de el kell áruljam, ez az egyik legklasszabb dolog. Emlékszel, amikor gyerekkorodban kint játszottál a hidegben órákon át és mikor beértél a meleg lakásba piros arccal, jóleső érzés töltött el és kellemes fáradtság egyszerre?

Na, ezt mi hetente átéljük a csoportos órákon. Nem is lehet összehasonlítani egy teremben végzett edzéssel.

A friss, oxigéndús levegő teljesen átalakít, legyen az év bármely szakasza, nem beszélve a különböző csodálatos tájról, terepről, a természet ezer arcáról, amiben hétről-hétre részünk van.

A fizikai terhelésen túl ezek az alkalmak mentális feltöltődést is  jelentenek, hiszen a napsütötte Római part látványa vagy a kilátás a Hármashatár-hegyről
minden alkalommal lenyűgöző és azt érezteti az emberrel, hogy milyen szerencsés, hogy ezt átélheti.

A szabad levegőn végzett mozgás feltölti a tüdődet friss oxigénnel, sokkal intenzívebben érzed az izmok munkáját, erősíti az immunrendszeredet, sőt, szebbé teszi az arcbőrödet is. A természet közelsége a szabadság érzését adja és kiszakít a városból.

Stability Edzés

A Stability Workout® csoportos órák legfőbb jellemzője a KOMPLEX fejlesztés (képességek széles skáláját lefedő) és az ÉLMÉNY ALAPÚ fejlődés (játékos, kihívásokkal teli gyakorlatok).

“Pontosan” azt hozzuk létre a teremben, arra készítjük fel a testünket amire számíthatunk- vagy épp nem számítunk-, de megtörténik az életben és sportolás közben. Használunk stability board-ot, aquabaget, fitballt, bosut, trx-et és még megannyi más eszközt. Az órákon kezdők és haladók egyaránt részt vesznek.

Kezdőként is csatlakozhatsz bármikor, a szintednek megfelelő gyakorlatokat fogsz kapni- mert Te is képes vagy erősödni, koordináltabbá válni, jobb testtudatot kialakítani.

Haladóként: egy gyakorlat alakítható, hogy még komplexebbé, még nagyobb koordinációt, vagy épp még nagyobb erőt igénylő kihívássá váljon, ezért sosem kell attól tartanod, hogy nincs tovább.

Szabadtéri (Outdoor) edzés - Egész Évben

Ez egy komplex, másfél órás edzés, az időjárás függvényében változó helyszínnel. Az edzés egyfelől különböző kardió blokkokból áll az állóképesség fejlesztésére, másfelől izomfejlesztő, erősítő szakaszból saját testsúlyos feladatokkal, különböző eszközökkel.

A szabad levegőn való mozgás egész más műfaj, mint a zárt térben való edzés. Javaslom, hogy tegyél egy próbát. Olyan lesz, mintha kicseréltek volna. Aktuális infók a oldal tetején az órarendben, de ha bármi kérdésed van, nyugodtan keress személyesen vagy írj üzenetet!

Vedd Fel Velem a Kapcsolatot

Tapasztald meg, hogy hogyan segíthetek neked első kézből. Kérd a 15 perces Telefonos vagy Online konzultációd!

+36 20 596 0509

Hétköznaponként 08:00 – 20:00 között

Cím Pillangó Park, Zugló

Email motionfit4you@gmail.com

8 hetes edzésprogramok
max. 4 fős mini csoportokban!