Kiscsoportos Edzések

Fejlődj egy összetartó közösségben egész évben

Időpont

Kedd: 18:30-20:00

Helyszín

Zugló

Elérhetőség

+36 20 596 0509 motionfit4you@gmail.com

Órarend

Nézz bele az edzésekbe

Play Video

Kiscsoportos személyi edzés mentorprogram

Az egészséges emberek többségének elsősorban arra van szüksége, hogy megtanuljon jól és változatosan mozogni, élvezze a mozgást, motivált maradjon, fejlődjön a saját szintjén és elkerülje a sérüléseket.

Ebben a programban a beltéri edzéseken max. 4 fő vesz részt, ezért a figyelem az egyéni igényekre maximálisan megmarad. Az egyéni órával szemben viszont a csoport dinamikája ad egy erős húzóerőt, motivációt, ami jó hatással van a résztvevőkre.

Eddz többet, fizess kevesebbet

A program lehetővé teszi, hogy havi fix összegért heti 1-2 alkalomnál többször legyen lehetőséged edzeni, anélkül, hogy minden edzést külön kelljen fizetned. Heti egy edzéssel nem lehet fejlődni. Az időnkénti, nagyfokú terhelésre a test fájdalommal,  erős izomlázzal, akár sérüléssel reagál. Én azt szeretném, hogy a hozzám járó sportolók erősek, terhelhetőek, fejlődőképesek, motiváltak, rugalmasak és sérülésmentesek legyenek,  hosszútávon tudjanak jól és hatékonyan mozogni, ne fájjon semmilyük, legyenek céljaik, amiket el is érnek, valamint élvezzék a testük erejéből, potenciáljából fakadó lehetőségeket.

Eddz többet, fizess kevesebbet

A változatos programnak része az erőnléti edzés, a szabadtéri kardió edzés, terepfutás, a mobilizáló és mélyizom erősítés, streching. Igyekszem többféle ingert adni, sokféle eszközt használni, hogy fejlődjön az erőd, állóképességed, koordinációd, egyensúlyod, nagyobb legyen a mozgástartományod és jobban, hatékonyabban tudj mozogni. Lesznek egyéni, páros és csoportos feladatok is, a saját szintednek megfelelően. Ülőmunkát végzőként megszűnik az állandó hát-és derékfájdalmad, megerősödnek a törzsizmaid. A programban  kifejezetten kezdőknek is vannak fenntartott órák.

Profi online fitness coaching, amit használhatsz a céljaidhoz

A rendszer technikai működését egy profi online fitness coaching alkalmazás segíti. Az időpontok foglalása egyszerű és átlátható, látod, hogy hova hányan jelentkeznek, hol van még szabad hely, hol van várólista. Az óra visszamondása anyagi veszteség nélküli lesz számodra, hiszen a fix havidíj ellenében te választod meg a szabad helyek függvényében, hogy mikor szeretnél jönni.

A coaching applikáció része egy online edzéstervező felület, amiben tudok neked otthonra, nyaralás idejére vagy külföldön való tartózkodás esetére egyéni, rád szabott programot tervezni eszközzel vagy anélkül. Az applikáció másik funkciója egy táplálkozást monitorizáló felület is, ha használod, a jó étkezési szokások kialakításában tud segíteni. Az edzésben való haladáshoz fittségi és erőtesztekkel szolgál a rendszer,  ami jó visszajelzés a fejlődéshez.

Prémium extra szolgáltatások

Havonta edukáló videókkal segítek a jobb szokások kialakításában, az életmódváltás útvesztőiben való eligazodásban.

Ha szükséges, kérhetsz online edzéstervet megbeszélt paraméterek alapján.

A mobilizáló és a streching órák online is követhetőek, ha épp nem tudsz személyesen eljönni.

Havi egy online konzultációs alkalommal pedig felteheted kérdéseidet, személyesen is segítek az életmódváltásban.

Stability Edzés

A Stability Workout® csoportos órák legfőbb jellemzője a KOMPLEX fejlesztés (képességek széles skáláját lefedő) és az ÉLMÉNY ALAPÚ fejlődés (játékos, kihívásokkal teli gyakorlatok).

“Pontosan” azt hozzuk létre a teremben, arra készítjük fel a testünket amire számíthatunk- vagy épp nem számítunk-, de megtörténik az életben és sportolás közben. Használunk stability board-ot, aquabaget, fitballt, bosut, trx-et és még megannyi más eszközt. Az órákon kezdők és haladók egyaránt részt vesznek.

Kezdőként is csatlakozhatsz bármikor, a szintednek megfelelő gyakorlatokat fogsz kapni- mert Te is képes vagy erősödni, koordináltabbá válni, jobb testtudatot kialakítani.

Haladóként: egy gyakorlat alakítható, hogy még komplexebbé, még nagyobb koordinációt, vagy épp még nagyobb erőt igénylő kihívássá váljon, ezért sosem kell attól tartanod, hogy nincs tovább.

Szabadtéri (Outdoor) edzés - Egész Évben

Ha tennél egy próbát milyen nálam edzeni, mielőtt komolyabban belevágsz a kiscsoportos edzésprogramba, válaszd ezt a komplex, másfél órás szabadtéri edzést. Az óra kedden esténként Zuglóban van, az időjárás függvényében változó helyszínnel. Az edzés egyfelől különböző kardió blokkokból áll az állóképesség fejlesztésére, másfelől izomfejlesztő, erősítő szakaszból saját testsúlyos feladatokkal, különböző eszközökkel.

A szabad levegőn való mozgás egész más műfaj, mint a zárt térben való edzés. Javaslom, hogy tegyél egy próbát. Olyan lesz, mintha kicseréltek volna. Aktuális infók a oldal tetején az órarendben, de ha bármi kérdésed van, nyugodtan keress személyesen vagy írj üzenetet.

Vedd Fel Velem a Kapcsolatot

Tapasztald meg, hogy hogyan segíthetek neked első kézből. Kérd a 15 perces Telefonos vagy Online konzultációd!

+36 20 596 0509

Hétköznaponként 08:00 – 20:00 között

Cím Pillangó Park, Zugló

Email motionfit4you@gmail.com