Csoportos Edzések​

Fejlődj egy összetartó közösségben egész évben

Időpont

Kedd: 18:30-19:30
Szombat: 9:00-10:30

Helyszín

Zugló

Elérhetőség

+36 20 596 0509 [email protected]

Órarend

Nézz bele az edzésekbe

Play Video

Gymsick Power

Az órán egyszerű gyakorlatokból álló, rövid kardió blokkok és a gymstick teljes testet átmozgató gyakorlatai váltják egymást. Az erőt és az állóképességet egyaránt fejlesztő óratípus.

Mindenkinek ajánlott, hiszen különböző erősségű gymstick botokkal tudunk dolgozni és a kardió elemek is könnyíthetők és nehezíthetők az igények szerint. Ha egy igazán változatos órát keresel, ez lesz számodra a megfelelő.

Cross training

A Cross training koncepció visszanyúlás az alapokhoz. Varázsa a gyakorlatok egyszerűségében, sokszínűségében, ugyanakkor az edzések összetettségében rejlik.

Az edzés lényege, hogy a testet egészként kezeli; nem külön, az egyes izomcsoportokra helyezi a hangsúlyt, hanem a gyakorlatokkal több izomcsoportot dolgoztat meg.

A mindennapi élet során előforduló mozgások adják az alapot a gyakorlatokhoz, tehát guggolások, emelések, húzó és toló mozdulatok komplex variációi. Bárkinek ajánlott, mivel a nehézségi fokok változtathatók; sokoldalúan fejleszt, változatos, javítja a keringési rendszert, így az állóképességre is jó hatással van, zsírégetésre és izomfejlesztésre is alkalmas. Próbáld ki ezt az igen hatékony óratípust és fejlődj sokat általa!

Core 'N' More

Erősítsd törzsizmaid és javítsd testtartásod! A törzsizomzat megfelelő erősítésével elérheted, hogy szép legyen a testtartásod és megszűnjenek a rossz tartásból, ülőmunkából adódó derék- és hátfájások!

Az óra egyik felében közepesen magas intenzitású dinamikus gyakorlatokat végzünk, majd ezt követően kifejezetten a has, a hát és a törzset stabilizáló izomzat erősítése kerül a középpontba.

Nem utolsó szempont, hogy ezen izmok adják az alapját az összes erőfejlesztő gyakorlat pontos kivitelezésének, tehát nagyon fontos a folyamatos fejlesztésük, karbantartásuk. Gyere és szüntesd meg az állandó hát-és derékfájást!

Stability Edzés

A Stability Workout® csoportos órák legfőbb jellemzője a KOMPLEX fejlesztés (képességek széles skáláját lefedő) és az ÉLMÉNY ALAPÚ fejlődés (játékos, kihívásokkal teli gyakorlatok).

“Pontosan” azt hozzuk létre a teremben, arra készítjük fel a testünket amire számíthatunk- vagy épp nem számítunk-, de megtörténik az életben és sportolás közben. Használunk stability board-ot, aquabaget, fitballt, bosut, trx-et és még megannyi más eszközt. Az órákon kezdők és haladók egyaránt részt vesznek.

Kezdőként is csatlakozhatsz bármikor, a szintednek megfelelő gyakorlatokat fogsz kapni- mert Te is képes vagy erősödni, koordináltabbá válni, jobb testtudatot kialakítani.

Haladóként: egy gyakorlat alakítható, hogy még komplexebbé, még nagyobb koordinációt, vagy épp még nagyobb erőt igénylő kihívássá váljon, ezért sosem kell attól tartanod, hogy nincs tovább.

Szabadtéri (Outdoor) Tréning-Egész Évben​

Ez egy komplex, másfél órás edzés, az időjárás függvényében változó helyszínnel. Az edzés egyfelől különböző kardió blokkokból áll az állóképesség fejlesztésére, másfelől izomfejlesztő, erősítő szakaszból saját testsúlyos feladatokkal, különböző eszközökkel és a trx kiváló gyakorlataival.

A szabad levegőn végzett mozgás feltölti a tüdődet friss oxigénnel, sokkal intenzívebben érzed az izmok munkáját, erősíti az immunrendszeredet, sőt, szebbé teszi az arcbőrödet is. A természet közelsége a szabadság érzését adja, kiszakít a városból.

Változatos, hiszen a trx önmagában is egy hihetetlenül sokoldalú és rendkívül hatékony eszköz. Olyan lesz, mintha kicseréltek volna. A szabadtéri órák évszak és időjárásfüggőek, ősztől tavaszig a Római parton zajlanak, tavasztól őszig pedig Zugló környékén. Bővebb információért keress személyesen vagy írj üzenetet!

Vedd Fel Velem a Kapcsolatot

Tapasztald meg, hogy hogyan segíthetek neked első kézből. Kérd a 15 perces Telefonos vagy Online konzultációd!

+36 20 596 0509

Hétköznaponként 08:00 – 20:00 között

Cím Pillangó Park, Zugló