Szeptembertől 8 hetes edzésprogramok indulnak, max. 4 fős mini csoportokban, az Örs vezér terétől 3 percre.

Az órák hétfőn és csütörtökön
az esti órákban kezdődnek

Ha a testünket minél többféle ingerrel bombázzuk, többféle eszközzel edzünk, annál látványosabb lesz az eredmény.

Ebben az évben 8 hetente, alkalmanként 75 perces minicsoportos edzésprogram keretében lehetőséged nyílik új eszközök megismerésére és hatékony edzésprogramok elsajátítására. 

Minden óra végén 15 perces streching, különös tekintettel a hát-és derékszakasz nyújtására.

Mi várható?

Bónusz

Bónusz

8 hetes programok

TRX program - Használd a tested a gépek helyett! / Szeptember 5 - November 3

Kezdőtől a haladóig, Ebben a programban megtanítom neked a trx használatát és gyakorlatait. Meglátod, nemcsak az élsportolók számára tartogat előnyöket, hanem mindenkinek, aki biztonságosan és gyorsan szeretné növelni a fittségét. 
Gyakorlatok százai teszik a felfüggesztéses edzést sokoldalú és hatékony edzés módszerré, kortól, nemtől és fittségi szinttől függetlenül. Nagy előnye az eszköznek, hogy szinte bárhol használható, tehát akár önállóan is képes leszel edzeni vele, ha úgy adódik. Az összes gyakorlat módosítható könnyebb és nehezebb irányban és bárki egyéni edzéstervébe beépíthető.
A TRX lehetővé teszi, hogy a mozdulatok bármely, vagy akár egyszerre az összes síkban történjenek, így kiváló a teljes test átfogó edzésére.

Maradj egyensúlyban! – stability program / November 10 - Január 12

jelentkezés október 30-ig! Ebben a programban a komplex fejlesztésen (képességek széles skáláját lefedő) és az fun/élmény alapú fejlődésen (játékos, kihívásokkal teli gyakorlatok) lesz a hangsúly.
Az órákon folyamatosan változnak a testet érő ingerek: változik az ellenállás, a sebesség, a mozgás iránya, az ellenállás fogása, stabilitása. Arra készítjük fel a testünket amire számíthatunk- vagy épp nem számítunk-, de megtörténik az életben és sportolás közben.
Használunk stability board-ot, aquabaget, fitballt, bosut, trx-et és még megannyi más eszközt. Az órákon kezdők és haladók egyaránt részt vesznek, mindenki a szintjének megfelelő gyakorlatokkal fog fejlődni, erősödni, ügyesedni.
Ha kíváncsi vagy hogyan lehet játszva, de mégis keményen edzeni, próbáld ki ezt a programot.

Edzésprogram súlyzókkal / Január 19 - Március 9

Jelentkezés január 8-ig! Kézisúlyzó, kettlebell, olimpiai rúd…ha eddig féltél a súlyzóktól és nem használtad az edzésedben, akkor itt az ideje eloszlatni a tévhiteket. A súlyzós edzés nem ördögtől való dolog és nőként nem leszel tőle nagy. Nagyon fontos része az edzésprogramnak, csak jól kell csinálni.
Az órákon erőfejlesztést végzünk, amely segít abban, hogy erősebb, izmosabb, formásabb legyél, az ízületeid és a csontjaid ellenállóbbak legyenek, továbbá, hogy elkerüld a mindennapi életből fakadó sérülésveszélyeket (pl derékfájdalom emelés során.)

Core training az erős törzsért és a jó tartásért / Március 16 - Május 11

Jelentkezés március 5-ig! Erősítsd törzsizmaid és javítsd testtartásod!
A törzsizomzat megfelelő erősítésével elérheted, hogy szép legyen a testtartásod és megszűnjenek a rossz tartásból, ülőmunkából adódó derék és hátfájások! Az eszköztár itt is változatos és a gyakorlatok sokfélék. A programban a has, a hát, a csípő és a törzset stabilizáló izomzat erősítése kerül a középpontba.
Nem utolsó szempont, hogy ezen izmok adják az alapját az összes erőfejlesztő gyakorlat pontos kivitelezésének, tehát nagyon fontos a folyamatos fejlesztésük, karbantartásuk.
Gyere és szüntesd meg az állandó hát-és derékfájást!

Árak

3 fő esetén

3600 ft/60 perc/fő

Összesen: 36.000 Ft

4 fő esetén

3200 ft/60 perc/fő

Összesen: 32.000 Ft

Jelentkezz a Programokra

Jelentkeznél vagy további kérdéseid lennének? Keress az alábbi elérhetőségek egyikén.

+36 20 596 0509

Hétköznaponként 08:00 – 20:00 között

Cím Pillangó Park, Zugló

Email motionfit4you@gmail.com

8 hetes edzésprogramok
max. 4 fős mini csoportokban!